HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Padlót fogtunk

2011.12.05. 17:59 Krilla

Lamináltat.Venni kellett,a porallergia miatt,meg mert ami van a padlón az igen elhasznált,a mi szőnyegünk(gyerekszoba) az ilyen pár mm-es filc,alatta valami "pozdorjalapok"(parasztosan:ulyan puzdorja),az se tudjuk,milyen vastagságban,szaga mindenesetre néha van,nem tudjuk van-e alatta nejlon.Hamarosan kiderül.
 Örök hálánk a Kék Madár Alapítványnak és támogatóinak-gyerkőc kapott padlózásra pénzt,megjött a második részlet(úgy mellesleg a legolcsóbb variációkkal dolgozva,egy szobányi szegélyt szüleimtől ajándékba kapva kilencvenpárezret fizettünk,de mondom:beton még sehol.Ebbe is besegítettek a szüleim)úgyhogy neki lehet és kell állni.

Megvettük tehát a laminált padlót(fenntartásokkal,majd kifejtem),apuval elhoztuk,lepakltuk,kell még alá önterülő beton,meg lehet,hogy rendes is.Pénzkivétel díja kártya nélkül 500 Ft-ról indul...
Szóval ebédlő kipakolás a teraszra,ott majd jól berohad ebben a párás időben,hiába fedett-meg esetleg beleköltöznek az egerek...szobabútr szintén ki,meg az ebédlőbe.Én mondjuk úgy terveztem,hogy az ebédlőben alszunk majd,vagy az emeleten,apa aszerint miért nem mellette...?Mondjuk azért,amiért eddig.Mert a gyerek zajng,mikor ő aludna.Mert őt kidobja az ágy hajnali 3-4-kor sokszor,aztán kapcsolja be a tv-t,én a villódzástól nem tudok aludni onnantól rendesen.Na de előbb ki kell ebrudalni a szobából a rendet meg a tengernyi cuccot,úgy egyharmadát már felcígöltem.A gáz az,hogy a kicsit dohos cuccokat se tudom megszellőztetni(de,csak vizesek lesznek,dolgozhat az elszívő,minden ponton ruhák száradnak így is)meg a kicsit dohos szekrényt se.

Amúgy pénzügyi szempontból annyira nyugiban vagyok-mivel 3 hete nincs meg pénztárcám-bankkártyám és egyéb járulékos dolgok-hogy csak nézem néha,hogy jéé,van még mennyi pénzem-el is felejtettem a gázszámlát átutalni...Múlt hó elején még oly'messze volt 24-e,aztán meg elveszett a pénztárcám,munkám volt,most meg hirtelen megakadt a szemem a számlákon.Aki hülye alapon utaltam a következő havit is,most volt annyi.

Szólj hozzá!

Címkék: alapítvány padló

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr163440645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása