HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Dunaújban jártunk...meg mellette

2011.10.11. 10:43 Krilla

Orvostúra,hajahó és a kedvünk marhajó.
Mert nem lesz szuri,mert nem kell korán kelni,mert a dátháska pörgős(túlságosan is néha)még ha piros is a torka,mert olyan helyre megyünk,ahol még anya sem járt,mert szép az idő(széltől eltekintve),mert több busszal megyünk(és jövünk) és mert rettentően izgi,hogy átmegyünk-e a kosárfülű hídon.
 Visszafelé jöttünk arra.

 

Odafelé 1 visszafelé 2 átszállásos játék volt.Relatíve nem volt hideg,csak szeles napot fogtunk ki.Az is csak azért volt érdekes,mert fél 2 előtt értünk célhoz,de 3-ra volt időpont.Dunaújban vártunk,40 perccel később indult a másik busz tovább Rácalmásra.Kicsit csámborogtunk,megnéztük legalábbis szemben az uszodát és tiszteletünket tettük a kiserdőben.Itt szedtünk pár szem nagyon apró gesztenyét és egy kis szemetet,volt elég,és szemetes is volt a közelben.Egyébként a nagy csövekben a gyárba megy epermálna és rántotta a dolgozóknak;).Meglepődtem Dunaújon,azt hittem sivárabb gyárváros,de soksok fa van összevissza a városban.Mindjárt eszembe jutott persze Csilla,akitől az első minőségi hordozókendőmet vettem,merthogy újvárosi.Na persze nem találkoztunk(ellenben véletlenül a doktor néni is ismeri a honlapját).
 Megérkeztünk Rácalmásra.Ellófráltunk,volt egy üzletsor,ott megkérdeztem a kocsma nagyon füstös-e,mert innék egy kávét,de hát ugye gyerekkel.
Á,menjek a kis pékségbe,ott van kávé.Volt,igaz nem automata,de a néni megengedte,hogy gyerkőcke nyomja a gombot,így fiacska főzte a Segafredot anyának:).
Persze kellett egy golyót is tekerni,ezt úgy engedtem meg,hogy a benne lévő dologgal akkor játszhat csak,ha túlvagyunk a vizsgálaton.

Megjött a doktornő,bemutatkoztunk egymásnak és bementünk a rendelőbe.Arra számítottam,hogy alapos kikérdezés,hosszú idő,de végül valamivel több,mint 2 és fél órát töltöttünk a rendelőben.Alaposan,ráérősen és barátságosan.Ennek ellenére nem kért többet az előre mondott díjnál,mondván,ő számított erre,hogy hosszú lesz.Közben fiacska egyszer bebatyuzódott és aludt 3/4 órát a hátamon.Ami új még,az az,hogy e-mailt is írhatok(próbálom röviden).Így kérdeztem a szemsérülés-műtét után segítő szereket is.Ezt a részt már csütörtökön írom,de keddre fogja dátumozni a rendszer.Kaptunk egy csomó mindenfélét,alapos utasítással,hazafelé meg volt némi izgalom Dunavecsén.
 Egyrészt meg kellett keresni a másik buszmegállót,másrészt egy aranyos éhes kiskutyát pátyolgattunk,etettünk,remélem azóta hazatalált/befogadták-mi semmiképp nem tudtuk elhozni.Harmadrészt jó 20 percet késett a busz.Jó,hogy elég melegen öltöztünk,mert fiacska így is nátha utáni torokgyulát kapott épp.Vagyis inkább minden utáni torokgyulát,ugyanis tökmindegy hogy himlő,hányás-fosás van vagy nátha,a sava elkezd jobban feljönni és ettől meg a torka gyullad be.
Nem ilyenre akartam ezt a posztot írni,de most nem tudom hosszabban,vagy másképp.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr903293816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása