HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Mögyünk,mind a bőrszödő zsidó...

2011.10.05. 07:54 Krilla

Ismerd meg kis hazád(orvosait)!
Jövő hétfő,Rácalmás.Mert ott még sose jártunk,meg mert kaptunk telefonszámot,meg mert hamarosan megyek dolgozni,lesz pénz orvosra.
 Eddig az allergia-ekcéma-atópiás dermatitisz-reflux okán jártunk többször Szegeden,budapesten a Budai Allergológiai centrumban.Bajai allergológián(Bajánál ne feledjük a fejlődésneurológiai és ortopédiai vizsgálatos odautazásokat se).18x Kiskunhalason,biorezonanciás kezelésen.Svábhegyi Gyógyközpontban(na ide már én is bepuncsoltam magam vizsgálatra)
 Akkoron most oltáskivezetés ezerrel.

 

Igen,igen,minden adott volt allergia kialakulásához:indított szülés,gyerek szerint idő előtt-gyereket elviszik,mert zaklatott-27 órán belül engem se látott/érzett-agyontápszerezés-élete első napjaiban antibiotikumkúra(fehérvérsejtszám emelkedése miatt,ami éretlen belső szervre szokott utalni.Letörik antibigyóval,mielőtt rendesen kiderülhatne,hol a gyengeség/gyulladás.Köszönjük.Egyébként más kórházban meg nem adtak ilyenre antit anno sem már)és mindezek tetézéseként a csodálatos BCG.Már itt lehet gondolkozni,mi kezdte meg a folyamatot:a tápszer,az antibiotikum,vagy a BCG.

Akárhová mennék,busszal 3 óra az út oda,ugyanannyi vissza+ a buszmegállóhoz menés itt(gyalog 3/4 óra,bringával 10 perc,de nem szívesen hagynám egész nap lezárva a városban,ki tudja...)és a rendelőhöz eltalálás ott,meg a várakozás.Rendesen egész napos program...
 Kecskeméten akit találtam annál 12-15ezer az első alkalom(csak kikérdezés) a többi 3.Kecskemét mellett szól,hogy ott lakik ismerős,akit nagyon meg kellene már látogatni.De majd inkább másképp.
 Mégis,munka,pénz és hasonlók mellett a legnagyobb jelenlegi lökőerő egy gyógyszertájékoztató elolvasása volt.Szedett a Gergő eddig 4 féle allergiagyógyszert feleslegesen(Fenistil cseppeknek,Cetirizin és valami hasonló nevű,legalábbis C betűs semmit nem hatott,az Aeriusnak csak mellékhatása volt,de nagyon durva)és azt gyanítom a mostani immunrendszerstimulálás is elég felesleges injekciónként 5 ezerért+utazás,de a legújabb ötlettől megborultam...
 Steloral nevű gyógyszer lenne,hozzászoktatás a poratkához(szerintem nem az okoz tüneteket egyértelműen a kaják verik ki és a vegyszerekkel lehet talán gond-lásd primőr dolgok).Első adag-ugyan több havi állítólag-16660 Ft,kezelés várható időtartama 3-5 év.
Még jó,hogy az asszisztens eleve mondta,hogy
-Ezt úgy kell ám megrendelni és nagyon drága,majdnem 17ezer Ft.Mondta-e a doktor úr?
-Hát ezt éppen nem...
-Na jó,akkor én mondom.A Széna téri patikában szokott lenni általában,máshol biztos úgy kell megrendelni.
Aha,jó.
Mondom anyámnak,nekem nincs miből kiváltani,az ő helyében se venném meg.
-Hát majd szépen kiváltod a közgyógyból.
Ezen nagyon röhögtem.Ha beesik egy 3000 Ft-os extra gyógyszer vagy kenőcs a 3 hónap alatt(3 havonta töltik a keretet)akkor már van,hogy nem bírom közgyógyra az utolsó Calcimuscokat elhozni.Pedig a Pregomint nemigen íratom fel.

Amúgy eszembe jutott V.Gáspár is megint,aki szobatársunk volt Szegeden idén,az ő anyukája mondta anno,hogy ha ilyen talpra ragasztható méregtelenítő(asse olcsó)tapaszokat használnak,akkor jobb a fiú állapota.Naaa?Érdekes.

Szóval elkirándulgatunk,bőven többször jártunk erre-arra dokinál országszerte,mint mondjuk a Dunán(az csak pár km pedig),Szeliden vagy máshol.
Végre tudom használni a 90%-os utazási kedvezményes kártyát.(nagyobb baj hogy muszáj is)Ha meg dolgozni fogok az összes szabim nagyjából orvososdira fog elmenni.
Azt hiszem Kiskőrösön van tb-s képességfelmérő,arra még benevezünk,míg szabadlábon vagyok.(viselkedéi zavarok,fejlődési dolgok okán)

Igaz a mondás:ha gyereked van nem leszel beteg.Időd nem lesz rá,hogy a saját dolgaid után szaladgálj...

Szólj hozzá!

Címkék: utazás orvos gyógyszer allergia kivezetés

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr593279366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása