HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

A literes almalé esete:(

2011.09.05. 00:19 Krilla

Tegnapra vendégek jelentkeztek be,így került haza ez-az a boltból.Többek között 100%-os almalé,"mer' a Gergő szereti".Vegyünk valamit neki is.*  Hagytuk garázdálkodni,meg is lett az eredménye.
Mivel a vendéggyerek mégse jött,csak a szülei,

 

Gergőberci teljes figyelme a nagy csomagos ropi szétpakolása és mindenkinek a szájába tömése(kitüntetet figyelemben részesültem,ha már ő nem ehette a benne lévő tejszármazék miatt),egy,a kertben fogott béka hmmm,nyúzása(hurcolás ide-oda-megmutatta neki az ebédlőt is-betevés és betekerés a függőágyba és hintáztatás,valamint elengedlek-megfoglak...a végén már ordítani kellett vele sajnos,hogy ki ne nyuvassza szerencsétlen kis állatot szeretetből,mert már elég csehül nézett ki.De épp lepényt sütöttem,nem tudtam időben közbehatni.Azért a béka megmenekült,de került másik,ám neki jóval kevesebb gyötretésben volt része) na meg az alamlé között oszlott meg.Leszámítva a kiabálást,sikítozást.
  Tulajdonképp vagy 6-8 decit benyakalt,hígítatlanul.
Hát elaludt fél tízkor,fél 11-re már ágyneműt cseréltem,mert olyan szinten bepisilt,hogy még a haja is tök pisi lett,ahogy kínlódott a vakarózással(minden hirtelen felkelés kaparással jár ugye:().Negyed egykor már 3.alkalommal pisilt,de ez nem nagy gond,főleg hogy időben felébredt sikítozva,vakarózva.Azonban ez idő alatt legalább 8x elaludt és ébredt 3-5 perc múlva,mert jött fel a sava és köhögött,meg nem tudott büfizni ill.pukizni.A frissen cserélt lepedő is fél órán belül vérpöttyös lett természetesen.De relatíve kevés sebe van most mégis,inkább a meglévőket kaparta le.
 Ez van,mikor a szülő nem elég állhatatos és eltér a szabályoktól:(.Nálunk legalábbis.Ugyanis ritkán iszik bolti bármit,ha igen,duplájára hígítva.

Azért érdekelne,ha hajnali 2-3-ig kvázi csak szenved a gyerek és ez hét közben fordulna elő,(almalé nélkül is megy,nagy praxisom van virrasztásban,néha csak ülve tud aludni hajnali 2-3 előtt,a csípőmnek dőlve-ha már nem bírom és aludnom kell így szoktuk.)akkor ki mennyire csesztetné a gyereket azzal,hogy húdekorán felkeljen és korán érjen be az oviba.Esetemben még hosszabbított gyes van meg ovikezdés-beszokás újra.

 *(van ám itthon sk.100%-os rostos szilva,meggy és 2 féle barackpüré-ivólé,meggyszörp,bodzaszörp,üveges gyümölcsleves natúr cukros és citromfüves.Van hársfavirágszörp is,csak azt nem ihatja,mert kiveri.Ha összejön,még csinálok menta és citromfűszörpöt.Főleg növény és üveg kérdése,meg sajnos cukoré.Ja,rózsaszörp is van fűszeres,sőt,még egy adagra való szirmom lenne lassan.Azt csak halkan írom,hogy állítólag a csalánszörp is finom.Lényeg,hogy lett volna mit innia vízen kívül)
 

Szólj hozzá!

Címkék: köhögés reflux almalé vakarózás

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr783203100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása