HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Natúrbefőtt,első adag

2011.06.22. 09:58 Krilla

Na ez az,ami baromi nagy csalódás.
Ember lánya egész nap meggyet szed meg magoz(teleraktam az aszalót is megint,AZ legalább eláll és jó,meg látom,hogy jó-e),feltesz,forral,lábosostól,vizestől levesz,körbedunsztol,másnap nem bír a vérével(szerencsére)és kukkol.
Hát kérem,most káromkodok.Akár illik,akár nem.Először is,bassza meg a doktorpack gumigyár a tudományát,másodszor a celofán gyártója úgyszintén(ugyanaz).

 


1 gumi megint elszakadt,1 még a forralás közben,amúgy míg a 8 üveget begumiztam legalább 3,tehát 16 gumiból minimum 5 megmakkant első használatnál.Ez több,mint 25 %,ami nagyon durva.Érdemes lenne gyűjteni és visszaküldeni a gyárnak,minőségvédelmi szempontból.Mert olcsó,de ugye nem az a cél,hanem a használhatóság.Azt mondják,a befőzőgumit nem tanácsos hajba rakni,töri a hajszálakat.Na de befőzéshez se jó.Akkor mi végre van?Ha már a neve befőző,akkor arra is jó kéne,hogy legyen,nem csak ilyen-olyan zacskók zárására.Van ami vagy elég szoros,vagy nem,mert jobban meghúzni képtlenség,aztán meg ugye ahogy főzöm,tágul.De még nem szakadt el legalább.Fekete gumit akarok,bringagumi jellegűt,az jobb volt.
Na aztán celofán:1 kettérepedt hűlés közben(na most vagy megeszem azzal az üveggel,vagy külön újra eldunsztolgatom és bízok benne erősen,hogy legközelebb nem járok így.Mellesleg ez nem az első repedős eset),na meg 2 darab széttépődött igazítás közben.Mi lenne,ha szorosabb lenne a gumi?Többet eltéptem volna.Egy celofán(persze  mind duplán értendő)simán lazára szívódott be,pedig ott épp jó a gumizás.
 Baromira idegesítő,hogy ennyit dolgozik az ember és 8 befőttből 3-ról nem tudni,mi legyen vele,hogy elálljon.Szerintem a leggázabbat beturmixolom bánatomban fagyinak.
  És hol van még a vége,még mindig hűl a cucc.
De a kedvem alaposan elment a befőzéstől.Persze azért muszáj,de az eddigi celofános műveket is szinte hetente strázsálom...

A félrerakott 5-6 kis üveg gyanús hársfavirágszörp nem úgy néz ki,mint ami romlani akar,de azért mielőbb megiszom.Egész jó,de maradok bodzapárti-azért lehet,hogy jövőre is rakok el majd.Azt írtam,hogy a gyerkőc kilopta a dunsztból és itta töményen;)?

Szólj hozzá!

Címkék: meggy gumi befőzés celofán natúrbefőtt

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr663005324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása