HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Fura nevű barátaink

2011.06.19. 22:49 Krilla

Mármint a kitaláltak.
Van 2 báb,egyik egyértelműen lány egér,a másik szerintem fiú patkány,de fiacska rittig egerezi.Ők Süsü és Soma,jönni szoktak velünk Budapestre és Dunaharasztitól igencsak beléjük izzad a kezem,mert levetni nem szabad őket(ha szerencsém van,csak eggyel bábozok),mert ugye látniuk kell a villamosokat,hajókat,hidakat,épületeket és ha szerencséjük van,akkor a vízi buszt is.Sajnos az oltás szörnyűségét nem tudják elfeledteni:hűtött injekció hűtött fecskendőből hűtött tűvel,nekifutásból-én főorvosokat nem is engednék oltani,így legalábbis nem,

 

hogy hol a gyerekre ráver kettőt-vajon miből gondolja,hogy attól a félve őrjöngő gyerek megnyugszik???-hol a gyerek lábán jól láthatóan lévő fájdalmas lila foltba!!!böki bele.Jó,legalább nem sértődött meg,hogy az meg kínjában összepisilte a rendelőt meg a fél folyosót alaposan.De kb. ez minden erénye meg gondolom a szaktudása.(Ami bőrgyógyászatra tuti nem terjed ki eléggé,volt is ebből szép kis gondunk)Az oltásról még annyit,hogy tud úgy fájni,hogy másnap inkább ne menjünk sehová biciklive ha farba ment,illetve fürdni aznap nem lehet,a tapaszt van hogy csak 3.nap engedi a gyerek leszedni.
Bírom is,mikor mondják,hogy nem fááááj.Hogyne.
Szóval oltás után jönnek a krokodilkönnyek(illetve valamennyi előtte is) meg az egerek,és akkor nekik legalább el lehet mondani,hogy nagyon fáj,ők meg alaposan megdicsérik,mert kibírta(basszus,van még 6 a 12-es sorozatból,de eddig semmi hatása,hiába immunerősítő)

2 Számántí,egyikük egy Avonos kutya fürdőkesztyű,lila masnival a fején,szintén járt már Óbudán és Szegeden.Másikuk egy pici kis piros valami,műanyag golyóban volt és van felakasztója.

Misi és Besza ők egy pár piros kötött gyerekkesztyű,piros mazzaggal mösszekötve,sárga sapkával-csokornyakkendővel.Nemrég ők jöttek Bp-re Süsüvel.Alig nézhetett hülyének,aki piros lámpáknál belátott a kocsiba hogy szakadó hőségben valami kis kesztyűben tapogatom az ablaküveget:D-hát Istenem,nézelődtek ők is.

Van még Oli Polip is,ő egy ötlábú polip,sárga fejű,Eden márkájú,Van rajta rágóka is,és csörgő is van a fejében.

Hirtelen más fontos nincs is,pedig van még pár fürdőkesztyű,báb.Azért még megemlíteném a név nélküli Fisher-Price kukacot is,aki szintén nagy utazó barátunk.És érdekes,de a 2 nálunk(épp csövező*)gerle sem kapott még nevet.

A kutya is maradt Néró,mert az előttünk sorban álló befogadója úgy hívta fél évig.Nálam Borisz lett volna és ez még igen szerény a családban már előfordult kutyanevekhez képest.

Mint például Roxybella,Tódorgombóc,Csillagergő,Gerzsondezső,Lujzabéla,Talizmán nem is volt annyira bonyolult,csak a néni nem tudta kimondani,aki a Füzér utcában befogadta kicsit őszökősségét.(Azt mondta:nahát,milyen fura neved van,Traiszkám)Persze a 2 tagú nevek második tagja nem hivatalos,csak ragadvány.De ezek után nem is fura,hogy fiacskát hasbérlő korában Gergőberciztem;).

Szólj hozzá!

Címkék: név kedvenc báb

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr772998805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása