HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Derégjártam...

2010.10.22. 12:43 Krilla

...errefelé.

Na majd most gyakrabban.Persze azért zajlik az élet,vagy tán épp azért sem jövök.

Öregszem is nyilván,sokszor fekszek le a gyerekkel aludni(na azért ő 10 előtt ritkán,ekkor még esetleg "megyek egy kört",de ie már nemjutok).
Most van némi birkakórság(bárányhimlő,hivatalosan)ami persze nem nagykönyvi.Mert állítólag beteg gyerek lehangolt,passzívabb,alvós,ágyat nyomós,főleg ha lázas.
  Az lehet,de nem nálunk.
Nálunk az van,hogy beteg lázas gyerek ha jön velem mondjuk a postára 38,5-38,9 körül,akkor rohangál,pörög ezerrel,meg szó szerint is.Feltörli a ruhájával a padlót.Húz a gépből 4-5 sorszámot a hivatali kézbesítéshez(annak a gombát éri fel).
 Itthon le nem lehet nyomorítani.Fel van húzva.Rámol(szét),rohangál,zajong.
10 előtt nemigen fekszik.DE:nappal tuti nem alszik 10 percet se,semmiképp.Hajnalban felkel 2-2,5 órára.Kirakózni,enni akar.Fél percenként kapcsoltatja a lámpát.Vakarózik.Majd lámpa fel,húzzam le az ujját.Lámpa le.Fel,szomjas.Ler.Fel,viszket.Kenjem.Le.Sötétben kenjem.Fel......Mindeközben ha cicizik,akkor matat,ütöget,de olyan tempóban,mint valami idegsokkos.
 Ha lefogom hisztérikus ordítás.
Később én is hisztérikusan üvöltök,annyira akarok aludni már.
Nap közben nincs 5 perc csönd.
Ja és persze ázni akar a sebeivel.Meg dobálja magát sírva,sikítva,mert hideg a cinkrázókeverék.Ennek aztán kárát látja néha törölköző,lepedő,ágynemű,pulcsim,nadrágom,néha mindez egyszerre,ha jól rúgja meg az üveget kapálózás közben.Ma pl.kapott az ébresztőóra is(bakker,vay 2 hónapja vettem 1800-ért,el ne romoljon már)
 A kenegetés se semmi,mert ugye a birkapöttyökre jön a cinkes.A durva ekcémára néha szteroidos.Bizonyos tájékra gombairtós is.Majd még pluszban az ilyen-olyan kenőcs,testápoló.
 Fincsi.Úgy 1 óra alatt fel is öltözünk...
Ma hajnalban már csak bő másfél órára kelt fel(cserében reggel 10 helyett 9-kor kivarázsoltam az ágyból)és vissza akart aludni közben.
 Na de egyszer majd meggyógyul.
Jövő héten.Akkor csak a szokásos hiszti,nyűg és vakarózás marad(remélem).
 Na és nő a matricagyűjtemény.
Ja,és kiraboltuk a gyógyszertárat is.Békénhagyta a vízautomatát,cserébe hozott 4 zselés cukrot,amit felváltva etetett meg anyával és apával.AZért a papírját megnyalogatta a szentem:D.


 

Szólj hozzá!

Címkék: betegség

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr522390731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása