HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Gurul a gyerek

2010.08.09. 00:41 Krilla

Le az ágyról...Mégpediglen minden nap.Persze nincs igazi ágyunk most,csakcsupán egy használtan vett matrac,de mi ennek is nagyon örülünk,kollektíve.Jómagam,mert kevesebbet fáj a derekam,mióta ezen alszunk(2 hónapig nem is fájt,mostanában történt vele valami a napokban),gyerek meg persze hogy azért,mert ezen valahogy sokkal jobb ugrálni...

 

Na de mégis-mégis:ugye milyen jó annak,akinek nincs ágya...:???Gyerek így csak a matracról gurult le.Ahhoz képest nagyot puffant,hogy csak a feneke ment le,a felsőteste nagy része fenn maradt az ágyon.Bolondanyja meg nem ám egyből visszatette,elment telefont keresgélni,hogyaszongya,lefotózza.Jelentem,ez nem jött össze.Majd bezzeg mikor reggel sipítozik a telefon,hogy ébreszt,akkor tuti előkerül.

Ha már ugrálás meg egyéb rosszcsont dolgok:pl. ma volt az,hogy kiszakadt a szúnyogháló alja.Hiába ugatok,fenyegetőzök,hogy jöjjön le,mert egyszer szépen kiesik és akkor lehet kábé mentőt hívni,vagy ügyeletre rohanni legalábbis,hiszen kurva nagyon magas az ablak,ha aláállok kinn,kábé a fejem tetejénél kezdődik-éngyerekem mellett lehetetlen szellőztetni.
  Előbb-utóbb betéved és ha nyitva az ablak,nyit rajta még jobban,és áll ki...Szóval a klasszikus szellőztetés leginkább adig van,míg a;a nyitott ablak fel nem fedeződik,b;míg éjjel van,nem ugatnak a kutyák,nem buliz a környéken senki,de már mélyen alszik a gyerek,c;kinn vagyunk az udvaron.
  Persze az ablak nyitása-zárása is kisebb macera,mert ugye ha lenn a matrac,akkor alig lehet az ablakhoz férni,mert a szobában van az ülőgarnitúra(gazdát keres!)is részenként erre-ara felborogatva.
  És mint tegnap felfedeződött:az ülőgarnitúra igen helyes,hogy eképp áll/fekszik,mert egy részéről remekül ki lehet nyitni a szekrény 170cm magasan lévő ajtaját is,sőt,így a koszos talpú papucsot is be lehet dobni oda.Másrészt az élére fordított ágyrész mögött van a remek gunyesz,ahová el lehet bújni,sőt,ha anya nem figyel,a legkülönfélébb dolgokat be is lehet raktározni egy kis időre:pl.megharapott végű paprikát,karalábszeletet...Ez az evolúció törvénye lehet:a kutya ás,a gyerek dug.El,de rendesen.
  Na de mivel itt van még lapjára szedve a gyerekágy,ennek rövidebb összekötőelemét az ágy és egy puff tetejére téve faszán lehet mászókázni.Ha lepotyog a deszka,hát újra kell rakni.Sírni persze lehet,sőt kötelező,ha a menőmanóka leesik deszkástól.Viszont mindez természetesen kedvét nem szegi.

Szólj hozzá!

Címkék: ablak ágy ugrál

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr702208528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása