HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Pijos kendő,mint szelídítő-vendégségben

2010.03.15. 23:46 Krilla

Van egy kézi szövésű Amazonasom,a rá jellemző minden hibával(kézi szövésű szövési göbösvastag,nem mérethelyes:a 4,60 helyett olyan 4,18-as.Van rajta egy lyuk is,amit az eladó nem vett észre anno,ezért kedvezményt adott végül,remélem nem bánta meg az eladást)és előnnyel:vastag,de elég jól köthető,szépek a színei-mango-nem volt drága.Mivel főleg batyuzni lenne jó,de úgy meg picit hosszú,és a vastagsága miatt vállról kissé menekülős,hintaágynek használtuk max.sokáig.
Aztán ezt adogattam kölcsön ide-oda,ahol jobban használták nagy örömmel.Múltkorjában megvette volna valaki esetleg,de nem akartam eladni.És most meg az utolsó túrája után hazakerülve sűrűn követeli a gyerek,hogy ebben vigyem.Ha nem hosszú időre megyünk valahová,vagy eleve itthon vagyunk,akkor eleget is teszek a kérésnek szívesen.Na jó,néha nem annyira szívesen.
Azért kötésileg még mindig inkább közepes/jó.Ezzel az összeugrott mérettel meg ugye 5-ös,ami nekem nem méretem,mert a hátizsebet mellkascsomóval kötöm,a batyuhoz picit hosszú,kabátra pont jó.
Ma is az történt,hogy nem akaródzott aludni a dedencnek,de nem értem rá rohangálni utána(voltak rémtettei,pl.valami gépjárműolajat kupak nélkül megtalált és egy mozdulattal a lefolyóba öntötte kinn,szétpakolta az összes lemezt,egyet tutira beejtett az ülőgarnitúra mögé stb.)és anyukáméknál voltunk.Ő ugyan nem szereti ezt a kötözgetős dolgot,de ellenálltam neki is meg a gyereknek is:D.
Felbatyuztam és visszaálltam leveszöldséget meg krumplit pucolni.1 perc múlva csend let.Hogyne.Érdekes volt megint,hogy mi fő,lehetett rágcsálni pici nyers répát,krumplit-és szilvalevet inni szívószállal üvegből.Valahogy úgy sikerült a vállpántjait is kisodorni(vagy be:D?)hogy nem akartak menekülni.Ilyen formán a terítés is egész jól ment és a lakás is egyben maradt.Az meg bebizonyosodott,hogy ha a pijos kendő kell,akkor abban lesz jó fészkelni:).
Bár nemrég még a zöld is pijos volt-így hihető,hogy a színtévesztők ezt is képesek összekeverni,gondolom a gyerek is egyformának látja még(majd teszünk kísérletet,a szín vagy a minta alapján tudja,hogy a zöld ellipsen nem piros;)).
 

Szólj hozzá!

Címkék: kendő főzés hordozás batyu

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr721842820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása