HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Nyaralga

2010.03.01. 13:02 Krilla

Nem illik dicsekedni,de nagyon örülök(hogy valami jót is írjak),úgy néz ki,idén sikerül nyaralni:))))).
Valahol felvetettem,hogy de jó lenne egy nyaralás,és egy kedves(állítása szerint inkább morgós és harapós:D)anyukatárs felajánlotta,hogy nyáron pár napot eltölthetünk vele egy Balaton melletti üdülőhelyen,ahol egy közeli rokonának van nyaralója,és mikor ők mennek,néha hívnak valakit.Így a szállás meglenne.
Ez hihetetlen!
Árnyék is van a kertben(sebes ekcémával ugye nem nagyon ajánlott a napra menés,tavaly is hosszúujjú-hosszúszárú ruhákban volt a ded szinte mindig,mégis foltos lett a bőre).Apa ugyan asszem nem jön,így jöhet más ismerőse is a meghívó hölgynek.
Húúú,izgi!
Lassan tizennégy éves kapcsolatunk alatt egyszer voltunk nyaralni a férjemmel,akkor is inyenszállsosdin(főnöke átadta az az éves nyaralási jogát),még a terhességem elején.
Nagyon jó lesz,a Balcsit amúgy is imádom(ó,még meg sem néztem,melyik parton van),remélem,idén a gyerkőc se fog félni a víztől.

Tavaly ugyanis belenézett a vízbe Szeliden és levegőt is vett négykézláb.Utána a Dunához se mert közel menni,csak a partján szaladgált.Na az nem volt semmi...Anya kiteker a bringán majd'3/4 óra alatt,majd veszettül rohangál a gyerek után 1-másfél órát,aztán hazateker.
Készülök lassan megint kimenni egyszer.Csak lassabban.
 

Szólj hozzá!

Címkék: nyaralás

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr941799536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása