HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Só-show,kávéügy

2009.11.30. 14:00 Krilla

Van az a dolog,mikor anyának megy a hasa,fosik,mint a Murányi kutyája(bocs az említett nevűektől,pláne ha ebük is van,bár gondolom már nem kadnak fenn a mondáson)és akkor ezerrel lehet megint rosszalkodni.

-Egy ilyen rohanásom alatt az jutott eszébe a babónak,hogy szétszedi a gáztűzhely égőjét és az alatta táongó lyukba sót önt(majd hívjuk a szerelőt fizetés után...).
-Aztán megsózta a játék fűnyírót,és a fiókból kivett ecsettel kenegette.Jó,hogy ki nem klopfolta...Múltkorjában többször csináltunk mustáros páccal húst,onnan tanulta.De vajon hagymát miért nem akart pucolni?:D:D
-Ma mire kimásztam az ágyból(nehéz éjjelünk volt,egyszer aludtam kb.1 órát,meg ex 2-3-at-valahogy egyben jobb lett volna)megfőzött a drága.Lecsórt a pultról 3 egyforma műanyag dobozt,a cukrot,a sót,2 kisebb szűrőt,az elmosott Candereles üveget.Utóbbiba sót tett,az előzőekbe sót és cukrot felváltva.Mellékészítette a probiotikumos dobozt és annak a kanalával meg egy kiskanállal kevergette a cuccokat.Valamint a kiborított sót arrébsöpörte-nem semmi!
-Tegnap este is hol a cukrot borította ki kicsit,hol a fogpiszkálót,hol a sót egy tányérba.

De alapvetően minden alkalmat kihasznál a kis csibész...

Pl.alig több,mint egy hete csináltam neki a kávét(vizezett tej+koffeinmentes gabonakávé).
Amíg kevertem,elcsórta a zacskót a kezem ügyéből...

Meglepően sok volt még benne.Púposodott a nagyszobaasztalon,szóródott a szőnyegre,ruhájára,a zoknijával belelépegetett,meg valami vizet is sikerült kicsit odalöttyinteni.Így aztán a zokni talpán kéreg is képződött.Ragadt minden.
Mire észrevettem,kezdett a szőnyegbe is beivódni.
Leszedtem a nagyját egy dobozba,csak nyilván nem elég jól tettem rá a tetejét.
Pár nap múlva ugyanis felfedeztem,hogy a maradék eltűnt és a nagyszobaablakban,gyerekszobaablakban(az üvegen is)meg a párkányokon kötött ki.Addigra kötött szépen.Jól takarta a függöny.Mondhatom,jó kis feladat volt azt a cukros vackot leáztatgatni...Teszem hozzá,ez duplán jó hecc volt,mert a kávés zacsi rögtön vissza szokott kerülni a magas polcra.Így a zsákmányszerzés abszolút öröme is teljes volt.:D
 

Szólj hozzá!

Címkék: kávé tejeskávé cukor főz

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr191563376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása