HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Kolbászevő kábelszerelő

2009.11.30. 14:40 Krilla

Volt múltkor egy olyan sztori,hogy reggelire kolbászt evet a ded(ákcijjós téliszalámit,a többi kolbász és szalámiféleség árában adták.Egy hiba volt csak,hogy a nyugdíjasok kartonszám vitték,apa egy bácsi kartonjából nyúlt le kettőt.Ezen nagyon röhögtem azért.Először sajnáltam a kisöreget,de mikor hallottam,hogy nem a kezéből lett kivéve,hanem vitt egy kartonnal-mennyi lehet egy kartonban?Minek is van a maximálisan megvásárolható mennyiség megadva?Ahogy kihozták as cuccot,elkapkodták,szinte kizárólag nyugdíjasok)
és evett volna még.Hát behozta az asztalon picit még kinn maradt kolbászvéget célzásképpen.Majd térült-fordult és behozta a vágódeszkát és a nagykést is:o.Pisszenni e mertem,míg be nem ért vele...Sajnos a fiókokba be tud nyúlkálni.Bízom benne,hogy van elég jekánás...Meg hogy nem lazsál az őrangyala...

Egyébként mit nekünk elemes gyerekkészlet,apa akkus csavarhúzója a sztár mostanában.Felügyelet mellett akár fél óráig is elszerelget vele egy felesleges coaxkábelvéget...Lassan működik,halkan,könnyű kezelni.Érdekes módon ezt nem csapkodja,hanem tök komolyan dolgozgat vele.

(Mondjuk a felmosóval is mindig tök komolyan akar felmosni,meg centrifugázni is tök komolyan szokott,önt is vizet a ruhákra szükség esetén,hogy legyen,ami alul kifolyik.Ó,és múltkor az egyik mosásból egy új mosogatórongyot vettem ki a teregetni valóval,a másik mosásból egy kifogyott fogkrémes tubust...:D)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr771563571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása