HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Romboló őstehetség+üvöltő szelek

2009.10.13. 10:41 Krilla

Ma kivételesen jókor keltünk,hát nekiláttam porszívózni.A nagyszobában nem is volt baj.A gyerekszobában sem.Csak mire visszajöttem az égbenjáró gyermekem összerajzolta a monitort valamivel.Erősen gyanús,hogy a ki tudja honnan előbányászott pendriveval.
Közben volt egy áramkimaradás,így legalább megtudtam,van itt automatikus mentés.
Persze nem 1-2 karc van...Azt az ordítást,ami itt lesz délután...Én már "leadtam a magamét"-de attól nem változik semmi...Épp ugye a tükröződésgátló védőbevonat lett leszkreccselve.
Gyerkőckénk nemrég a hangszóró műanyag membránjait nyomkodta be,kettőt úgy másfél másodperc alatt,mire odakaptam,végzett velük,pedig itt ült az ölemben.Sajnos őstehetség rombolásban.
Itt eszembe ötlött egy újságcikk:ne szidjuk meg Rontó Pált.Neee?Mégis mit kellene csinálnom vele?!Ki az a szent türelmű ember,aki ilyenkor nem kiabál?Megyek hozzá leckét venni.
Tudja,hogy nem nyúlhat(na) hozzá és azért is.Mostanában a károkozások 80%-a abban a pár percben történik,míg anya wc-re megy,porszívózik,kimegy inni,stb.
Úgy elesni az udvaron,hogy a vértől tocsogjon a száj és azt se lehessen látni,mi is végzik,tört-e ki esetleg fog vagy csak a vér meg a kosz és a nyírfamagok jönnek kifelé-kizárólag fél adag ruha kiteregetése,ételkavarásért beszaladás stb.alatt lehetséges.
Ja igen:és öbbnyire azok szólják meg az embert,meg sajnálják le a gyerekét:a;akik verik is a sajátjukat rendszeresen  b;akiiknem olyan gyereket osztottak,hogy 2x szépen rászólnak és legkésőbb harmadszorra szót fogad.
A mási kategóriás rendbontás,mikor rám néz és vigyorogva földhöz vágja a csészét,amiből épp ivott(gyönyörűen iszik bármiből több,mint 1 éve).
A harmadik típusú a figyelemfelkeltő:pl.múltkor zoknit tűrögettem a lépcső tövében.Nem tudom,mit vágott hozzám,mert magyaráztam,hogy nem érek rá,ezt még megcsinálom.Csak elzúgott a fejem mellett és a lambériában nyomot hagyott...
Van egy olyan érzésem néha,hogy a szélmalomharc nem is elég kifejező,"míg kicsit meg nem jön az esze"-illetve ha megérjük az iskoláskort,vígan hozza majd a beírásokat...Nem,nem szeretnék jósolni,csak félek kicsit,mi lesz,ha "így marad"?
 

Egyébként 15 fokban ébredtünk,nem is ez az érdekes,hanem hogy leengedett redőnynél is úgy befúj a szél a becsukott ablakon,hogy fütyül,percenként többször.(Gergő szerint dudál,dudááál)Milyen jó is ilyen időben többszázméteres nyílegyenes keresztutca végében lakni,mikor is onnan fúj a szél...
És szintén milyen jó,hogy dolgom lenne a városban,ahová ugye csak biciklivel tudok menni,szembeszélben.Hadd lobogjon?Na de ennyire???
 

Szólj hozzá!

Címkék: ablak nevelés szél ko tönkretesz rombol

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr231447000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása