HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Nemjó 2 és folytatása

2011.09.24. 00:41 Krilla

Nemjó úgy folytatódott,hogy beindultak a fosó művek,vasárnap reggel tökéletesen víz és az előző nap megevett krumpli pár darabkája jött ki-epefesték vagy az emésztés bármiféle jele nélkül.Ezt követte dél felé zöld nyálkás széklet egyértelműen az előző 2 órában befalt szőlőből.Majd szerencsére kezdett rendbe jönni a dolog.Elmentünk azért hétfő délelőtt a dokihoz,aki adott igazolást,oviba menési céldátum nélkül,hiszen most jól van(kicsit se volt elesett,inkább pörgött,csak hasmarsok után fájt a hasa picit),de ha délután rottyant egyet,akkor ugye úgyse viszem,ellenben vissza kéne jönnöm másik papírért(na annyira nem mentem vissza,hogy szerdán se mentem el csütörtökre útiköltségpapírt kérni).
 Igaza lett.
Bár nem hasmenés ügyében.Hanem a hányfoskórságot megint egy jóféle vírusos torokgyulladás követte.Nálunk ezek párban járnak,mint a rendőrök,úgy látszik.
 Ma már a torka se volt piros,így ment az ifiúr oviba(ahol is a P.Bence csúnyát mondott rá,emlékeim szerint azt,hogy barom.Hát ideje ilyen szavakat is megtanulni,nem lehet folyton tujvaanyájátozni ugye...)
Volt továbbá egy kaja helyett pörgés következtében száj összeverés(olyanokat tud!Még nem írtam,mikor mindkét szülője kiröhögte,mert a wc ülőke tetejével ütötte meg a száját.Ő meg persze könnyes szemmel kiabált a drága,hogy nem vicces!Nem vicces!
Dehogysénem az!Fordítva ül a wc-re ha felrakja a szűkítőt-azt is fordítva persze-aztán azzal szórakozik,hogy a fedelet babrálja,hajtogatja:D)

Nemjó volt a budapesti dolog is,mert megint kapott szurit mindenféle szék alá elbújás ellenére is,pedig rettentő magabiztosan égette az anyját:ahogy első 2 alkalommal mentünk be a dokihoz,a nyitott ajtóban tele tüdőből ordibált befelé(a másik folyosón is hallották kábé,és nem ez volt az egyetlen amivel égetett),hogy anyának nincsen pénze,nincs pénze az anyának és nem is kapok szurit ezért doktor bácsiiii!
 Pechje volt,kapott hitelbe.Legközelebb eleve tízezressel kell menni,jippiájéé,jippiájóó-illetve kaptunk valami receptöt,amin egy immunerősítő áll,cirka 17ezer Ft-ért.Nem vigasztal,hogy ez több havi adag,mert több dobozzal fog kelleni.Ha ugyan tényleg kell.Mert mellette a gyanú ott maradt,hogy ez is fölösleges lesz,mert ez nem allergia,vagy nem csak az,ellenben az oltási károsodás esélye csak így natúr tünetei alapján már több embernek feltűnt...
 Na de a budai dolgokat holnap írom majd.(vagy holnapután,ahogy összejön)

Szólj hozzá!

Címkék: betegség orvos hányás hasmenés

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr63252258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása