HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Utálom a fájómat

2011.08.15. 13:22 Krilla

...egy kissé.Van valami jobb oldalt,alighanem petefészek,ami tizenéve folyton begyullad.Helyben az állandó gyógymód a szeggyéantibiotikumot ha kell-ha nem volt.50 km-rel arrébb megkínáltak volna laparoszkópiával,de akkor terhes lettem szerencsésen,elmaradt előjegyzés komolyabb meggondolása nélkül.

 

Idült gyulladás lehet,mert békeidőben is tud fájni ha eléggé nyomja  valaki a kérdéses területet.Na minden felfázásnál ki tud jönni derékfájással karöltve.Most valami hülye helyen az autóba bejövő levegő indíthatta meg a folyamatot,péntek óta eszem a Cataflamot,de hááát...annyival jobb,hogy a wcről egész jól fel tudok kelni(csütörtök-péntek-szombat délelőtt csak jajgatva),de még mindig le akar szakadni a hasam jobbról.
Pöpec...
Voltunk amúgy "pestidokibánál,a szurkálósnál,sikerült megint megúszni a Prick tesztet meg a szurit.
Van viszont Candida gomba és itt álljunk meg egy pár szóra.Pár hete-hónapja kérdeztem a házidokit,nem lehet-e hogy megint elszaporodott esetleg a Candida.Neeem-neeem,nem kell aggódni.Azért falja a gyerek a szénhidrátot,mert  mást amúgy is alig ehet és éhes.Bejelentkeztünk ingyenes Candida vizsgálatra(Claritas alapítvány),majd le kellett mondanunk.

Szólj hozzá!

Címkék: fáj betegség.derék

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr323155084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása