HTML

Káosz a köbön és családi csalafintaságok

Családunk meséi és rémmeséi,gyermekem viselt dolgai (főleg)és a többieké is.Majd próbálok finoman fogalmazni,trallala-szép-az-élet-dolgokat hozni többségében...

Friss topikok

Linkblog

Maradékmentő mindenmentes tepsis brokkoli

2012.10.06. 11:59 Krilla

Vagy mi a szösz...Volt brokkolim(szétfőztem ma)meg romlani kezdő karfiolom és 2 csirkefelsőcombom sütve.Gondoltam,ebből hárman belakunk,külön-külön nem lett volna olyan fíling,hogy jóllakunk ezekkel,mert apa a zöldségeket kerülné ki,gyerkőc a húst,a maradékát meg már unom.

Hát most aztán ismét készült vega sajtszósz,találomra,ezúttal vettem burgonyapelyhet,az is került bele és több kukorica.
a kezdeti terv(broki-karfi vegyesen a közben mégis megfőzött darabolt fél karalábbal lerakva,csőben sütve)kiegészült azzal,hogy inkább a csirkét is beledarabolom.
Na most így sül,lassna kész is.

Na és én is kész vagyok,megy a hasam,nem cicáz.Múlt szombaton 8x,héten még 2-3 nap nagyon.Ma most megyek negyedszerre,már nem tudom ez a szokásos,vagy be is szedtem valamit,ezúttal fogytam is,de ez nem gond,mert ha bemész a belgyógyászhoz(miután 1-2 órát vártál időpontra és kivártad az 1-3 hónap múlva esedékes időpontot) és nem fogytál hirtelen sokat vagy nem vérzel,nemigen törődnek veled.
Tapasztalat.Minden stressz,meg IBS.
Miközben azért halvány összefüggést látok a tejtermékkel újabban,a negatív allergiatesztiem mellett is,és kezdek gondolkozni,mi alapján válasszak egy jó kis önsanyargató diétát.Ami nem fog jól esni,mert ugyi a nulldiétával 2 hónap alatt lemegy vagy 15-16 kiló csak megsínyli a szervezet-és a pénztárca.
A paleolit meg a vega között is őrlődöm kissé.Legenyhébb lenne a sima gluténmentes kezdetnek-tejterméket,tojást amúgy se sokat eszek,de szénhidrátot kétpofára.Vagy epés,mert vagy savasat,vagy epéset is fosok néha.Bezzeg azt nem nézték 7 éve székletvizsgálatnál,csak a szalmonellát meg hasonlókat,de azokat meg vajon minek is...?Epés azért hellyes-közzel ugrott,mert eléggé tartom a májgyulladás utáni diétát.
Szóval akkor nulldiéta(kereső),vega,paleo,vagy nukuglutén-na de ugye az se olcsó.Így is azon diózom,ha már nem jár majd gyes,mi a szarból és hogyan fogjuk megoldani a gyerkőcke diétáját...

Ez viszont gáz,hogy itt kluttyognak a beleim és fosok,míg minden ki nem jön,meg még 2 napig

Szólj hozzá!

Címkék: csirke főzés karfiol gluténmentes brokkoli tejmentes tojásmentes

A bejegyzés trackback címe:

https://kaoszakobon.blog.hu/api/trackback/id/tr724823027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása